Megtalálták a Jurassic World folytatásának rendezőjét
2016. április 19. írta: prominent

Megtalálták a Jurassic World folytatásának rendezőjét

jurassicworld0025.jpg

Eddig horrorfilmeket rendezett, tehát az ijesztgetéshez ért. A lehetetlen és az Árvaház rendezője lesz az új dinófelelős.

Sokáig kérdéses volt, hogy ki rendezi az Universal Studios égisze alatt megvalósuló Jurassic World 2018-ban érkező folytatását. Már nem kell találgatni, hiszen a horrorfilmekkel (Az árvaház, A londoni rémtörténetek) és a szintén borzongatós A lehetetlen valamint az A Monster Calls (Szólít a szörny) filmeknél is bábáskodó Juan Antonio Bayona ül be a dinós film rendezői székébe.

Az előző részt Colin Trevorrow rendezte, ezúttal Derek Connoly-val közösen írják a forgatókönyvet. Trevorrow azért nem vállalta, mivel azidőtáját ott lesz a messzi, messzi galaxisban a kilencedik Star Wars film forgatásán.

Ami a történetet illeti, éppen az eredeti Jurassic Park-ból idézett, mégpedig amit a Sam Neil általa alakított Alan Grant mondott, s az megihlette: "A dinoszauruszokat és az embert, e két fajt mintegy hatvanöt millió év evolúciója választja el, majd pedig hirtelen újra egyesítjük őket. Kinek van a lehető leghalványabb fogalma arról, ettől mit várhatunk?"

A folytatásban ismét jelen lesz Chris Pratt dinóidomár és Bryce Dallas Howard, a Jurassic World élménypark igazgatója.

A produceri székben ezúttal is Frank Marshall és Steven Spielberg ül, a bemutatót 2018. június 22-re tervezik. A 2015-ben bemutatott Jurassic World világszerte több mint 1,6 milliárd dollárt hozott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr888645102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása