Legendás állatok és megfigyelésük - magyar előzetes
2016. április 22. írta: prominent

Legendás állatok és megfigyelésük - magyar előzetes

20160422legendas-allatok-es-megfigyelesuk.jpg

Megérkezett az új Harry Potter film magyar szinkronos előzetese. Narrátorként Nagy Ervint hallhatjuk.

És akkor itt van, frissen és ropogósan a Harry Potter univerzumhoz tartozó Legendás állatok és megfigyelésük című film magyar nyelvű előzetese, amit Nagy Ervin narrál. Elmondása szerint van egy nagy varázsló, Göthe Salmander, akit Eddie Redmayne alakít, azért érkezik Amerikába egy mindenféle, nem mugliknak való varázslényekkel megpakolt bőrönddel, mivel egy bestiát szabadított rá emberkékre és ezért őt szabadították meg a Roxforttól, mondván, menjen, amerre lát.

Bizonyára sokak számára adódik a kérdés, hogy vajon a Dumbledore említése mellett mások is feltűnhetnek-e. Nos, az MTV-n az egyik szereplő azt mondta, bármi elképzelhető. Huncutul sokat nem mondott, de sejtetett valamit. Így hát még inkább tűkön ülve várjuk a novemberben bemutatásra kerülő filmet.

A rendezést ezúttal is David Yates vállalta, Redmayne mellett pedig láthatjuk Colin Farrell, Jon Voight, Dan Fogler, Ron Perlman, Katherine Watherston és Gemma Chan szereplését is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr768654742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása