Titkos kód a Jurassic World 2 poszterén
2016. április 25. írta: prominent

Titkos kód a Jurassic World 2 poszterén

jw_1.jpg

Sokat sejtető képet posztoltak, a rajongók kiakadtak. A rendező szerint akár Budapesten is foroghatna az új epizód. Részletek a tovább mögött!

Senki nem várta, és mégis, egyre több infót csepegtetnek (vagy felkészítik a jónépet?) a Jurassic World folytatásáról. A hivatalos oldalon egy elég érdekes és sejtelmes képet tettek közzé, ami sokak fantáziáját megbirizgálta és elindult a találgatás.

A twitter felrobbant és képtelenebbnél képtelenebb megoldásokat javasoljanak az emberek, hogy aztán valaki lecsillapítsa őket.

Íme a kép a Jurassic World hivatalos accountjáról, és rajta egy részlet a feliratból (?), amiből kivehető: "Jurassic O..." És hogy valami közeleg.

 

Kérdés, mi lesz végül belőle, hiszen többen tudni vélik, mit is takar a felirat. Olyan találgatásokat látni, mint "Jurassic Outpost", vagy "Jurassic Optimism" illetve "Jurassic Omelette". Na és persze a "Jurassic Outbreak". Ki tudja? Ha neked is tipped van, kommentben jelezheted.

Bármi is legyen, egy azonban biztos, a népszerű filmsorozatot átnevezik. A stúdió nem sokkal a poszt megjelentetése után jelezte, hogy nem a Jurassic World folytatásáról raktak ki képet, de valami érdekeset főznek ki a konyhájukban.

Nos, amíg nem tudunk semmi biztosat, marad a találgatás. De azét némi támpont lehetséges. Több oldalon is azt taglalják, hogy talán az új rész a Jurassic World: War cím alatt érkezhet a mozikba. Ezt alátámasztandó Colin Trevorrow, aki Jurassic World-öt rendezte nem lesz ott, hogy a folytatásnál dirigáljon, hiszen akkoriban a messzi-messzi galaxisban lesz jelenése, ő rendezi a kilencedik Star Wars filmet. A folytatást ezért J.A.Bayona rendezi.

Hogy még nagyobb legyen a várakozás, a rendezővel készítettek egy interjút, amiben többek között arról is beszélt, hogy már megvan a folytatás címe, azonban azt nem árulhatja el, illetve felvetődött, hogy a forgatás Spanyolországban lehetne, de a magas adók miatt nagyobb az esély, hogy Máltán vagy Budapesten forgatnának. Az interjú katalán nyelven folyt, aki beszéli, kommentbe írhatna róla. Köszi!

S a történetről korábban már megosztott egy gondolatot. EZEN az oldalon megtalálod, annyit hozzátennék, hogy a legelső rész egyik idézetét fejtenék ki bővebben.

A szereposztást illetően egyelőre annyit tudni, hogy Chris Pratt ismét dinóidomár lesz és továbbra is főszerepet játszik Bryce Dallas Howard, akit a park igazgatójaként láttuk. Na meg magassarkúban futni a T-Rex elől.

A Frank Marshall és Steven Spielberg producerkedése alatt megvalósuló Jurassic World folytatását 2018. június 22-én küldik a mozikba.

Egyébkét a Jurassic World elképesztő sikert ért el a mozik kasszájánál, világszerte több mint 1,6 milliárd dollárt hozott.

forrás: cinemablend

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr968663202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása