Wolverine is feltűnik az X-Men: Apokalipszis új trailerében
2016. április 25. írta: prominent

Wolverine is feltűnik az X-Men: Apokalipszis új trailerében

x-men-apocalypse-trailer-1-en-sabah-nur.jpg

Még az Illuminátusoknak is bejön az új mutánsfilm. Tekintve, hogy Isten is egy közülük. Megjött az előzetes.

Sokkal nagyobb durranásnak ígérkezik az új X-Men film, mint az elsőre gondoltuk volna. Az most hagyján, hogy bevetik a nagyágyút, aki ki más is lehetne, mint maga Isten. Hanem, azt képzeljétek, hogy itt olyan rejtett szimbólumokkal fogunk találkozni, amire még a kevésbé elvakult illuminátus-félők is vérszemet kapnak. És akkor még finomak voltunk.

xaft06.jpg

Létezik egy mindenki felett álló szuper-ős mutáns, aki számos mutáns erejét birtokolja, elszívhatja és felvértezheti magát vele. Mindig más néven emlegették, de leginkább Istennek lehet tekinteni. Ő Apokalipszis, az első hatalmas mutáns a Marvel X-Men univerzumából. Halhatatlan és láthatatlan. Míg nem többezeréves álmából felébredve kiábrándul attól, amilyen állapotban találja a civilizációt és elhatározza, maga köré gyűjti azokat a mutánsokat, élükön Magnetoval (Michael Fassbender), akikkel megtisztíthatja az emberiséget a selejtektől és egy új világrendet alapíthat, amit persze ő felügyelne és irányítana.

xaft02.jpg

Csakhogy az ellenálló mutánsok ezt nézik jó szemmel és a Föld sorsa miatt aggódó Raven (Jennifer Lawrence) X-Professzorral (James McAvoy) úgy döntenek, hogy ifjú X-Men mutánsokkal felveszi a harcot a legnagyobb ellenséggel és megmentik az emberiséget a teljes pusztulástól. Nem egyedül, mert vaskarmokkal érkezik... maga... Wolverine!

xaft05.jpg

Megjött az új trailer a május 27-én mozikba kerülő X-Men: Apokalipszis filmhez, amiben James McAvoy lesz Charles Xaver, Michael Fassbender pedig Magneto, Jennifer Lawrence a titokzatos Mystique és Nicholas Hoult maga a Szörny, Rose Byrne pedig Moira MacTaggert illetve Lucas Till mint Havok lesz és új szereplőkkel is bővül a gárda. Itt lesz Alexandra Shipp mint Ciklon, Sophie Turner lesz Jean Grey, Ben Hardy pedig Angyal, valamint Tye Sheridan lesz Küklopsz, Olivia Munn pedig Psziché illetve Lana Condor pedig Jubilee. Oscar Isaac pedig maga az ellenség bőrébe bújik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr388662574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása