Forgatási videó a Halálos iramban 8 filmről
2016. április 27. írta: prominent

Forgatási videó a Halálos iramban 8 filmről

diesel.jpg

Sokat ígérő rövid részlet érkezett a Vin Diesel-es film forgatásáról. A Fast 8 Kubán és Izlandon forog. Videó és részletek a tovább mögött!

Aki tűkön ülve várja már az új Halálos iramban filmet, annak itt egy kis ízelítő a forgatásról, ahol egy lángoló autó szeli Havana utcáit.

Az F. Gary Gray által rendezett film premierjére 2017. április 14-én kerül sor, ami egyben egy új trilógia első darabja lesz. A Fast 8 után tehát jön a kilencedik epizód, aminek bemutatóját 2019. április 19-ére tették, valamint a tizedik részt pedig 2021. április 2-án küldik a mozikba.

Ám nem csak e három filmben gondolkodik a Universal, hanem a Halálos iramban univerzumhoz készítenének néhány előzményt és folytatást.

A szereplőgárdát illetően már biztos, hogy visszatér Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster és Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges valamint Elsa Pataky illetve Lucas Black. De láthatjuk Jason Stathamet, Dwayne Johnson-t illetve Kurt Russelt is, akárcsak Charlize Theront, Kristofer Hivjut és Scott Eastwood-ot.

Forgatási helyszínként pedig New York, Atlanta, Georgia és Izland szolgál, de vannak hírek, hogy Oroszországban is sor kerülne néhány felvételre.


Cámara Oculta graba Fast Furious 8 en La Habana by yusnaby

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr668668118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása