Itt a Snowden-film trailere
2016. április 27. írta: prominent

Itt a Snowden-film trailere

snowden.png

Megérkezett Oliver Stone thrillerének előzetese a lehallgatási botrány kirobbantójáról, aki Oroszországba menekült.

Talán nincs is olyan ember, aki nem hallott volna már Edward Snowdenről, aki az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség és a CIA kötelékében is állt és aki szigorúan titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amiből kiderült, hogy az amerikai titkoszszolgálatok amerikaiak millióit figyelt meg.

Az Open Road Films gondozásában valósul meg az Oliver Stone által rendezett Snowden film, amiben a főbb szerepeket Joseph Gordon-Lewitt és Shailene Woodley játsza. Amúgy tök izgalmas a szereposztás, és Lewitt még Snowden hanghordozását is elsajátította, kísérteties a hasonlóság!

s01.jpg

A felettébb izgalmasnak ígérkező thriller feltárja Edward Snowden eddig el nem mesélt történetét, amivel megosztotta az embereket az NSA sokkoló megfigyelési tevékenységeiről szóló dokumentumok közzétételével és így a modern világ legkeresettebb emberévé vált. Néhány hősnek, mások árulónak tartják. Mindegy is, melyik táborhoz tartozol, a fiatalember epikus története téged is rabul ejt és az arról készült film minden bizonnyal jó feldolzásnak ígérkezik.

s02.jpg

A Snowden filmet a háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone írta és rendezte, mégpedig a Luke Harding által  The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man címmel valamint Anatoly Kucherene által Time of the Octopus címmel szerzett könyvek alapján.

snowden-poster-384x600.jpg

További szerepekben feltűnik Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Rhys Ifans, illetve Nicolas Cage, Scott Eastwood, Joely Richardson, Timothy Olyphant és Ben Schnetzer.

A filmet szeptember 16-tól játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr768667994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása