Megvan az ifjú Han Solo
2016. május 06. írta: prominent

Megvan az ifjú Han Solo

alden.jpg

Vajon a fiatalemeber felér Harrison Ford nagyságáig az új Star Wars filmben. Mindenesetre meglehetősen ígéretesnek bizonyul. Részletek a tovább mögött!

Immár hivatalos! Vagyis, majdnem. Míg várunk a Disney és a Lucasfilm bejelentésére, már tudni, lehet, hogy Aldene Ehrenreich, aki a Coen-testvérek Ave Cézár filmjében játszik, már aláírt a Phil Lord és Chris Miller által jegyzett Han Solo Star Wars Story filmhez, amit 2018. május 25-én terveznek bemutatni.

Ehrenreich játszott már Woody Allen vagy Coppola filmekben is.

A Han Solo-ról szóló film forgatókönyvét Lawrence és Jon Kasdan írja és Han Solo eredettörténete lesz, azaz, hogy vált csempésszé, tolvajjá és csirkefogóvá, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi először a Mos Eisley-ben találkozott.

A további szereposztást illetően annyi már biztos, hogy Csubakka is benne lesz, és mindezidáig hivatalosan ugyan még nem jelezték, de a Csillagok Háborúja VII.: Az ébredő erő filmben is szereplő Joonas Suotamo bújna ismét a szörős bundába.

Közben még azért lesznek Star Wars filmek. Idén is, mégpedig a magyarul Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet december 16-tól játszák a mozik.

-br-

Forrás: comingsoon

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr268691334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása