Elrabolják Jamie Foxx fiát
2016. május 12. írta: prominent

Elrabolják Jamie Foxx fiát

sleepless.jpg

Korrupt zsaruk és maffia tagok után nyomoz az új filmben a sztár. Ígéretes lesz a Sleepless. Részletek a tovább mögött!

Az erőteljes akcióthrillerben az Oscar-díjas Jamie Foxx (A csodálatos pókember 2, Django elszabadul) és Michell Monaghan (Forráskód, A törvény nevében) játszik.

sleepless2.jpg

A Baran Bo Odar rendezet Sleepless filmben Foxx egy beépített rendőrt, Vincent Downsot alakítja, aki egy korrupt zsaruk szövevényében és egy maffiavezérelt alvilági kaszinóhálózatba kerül. Amikor a rablás rosszul sül el, akkor egy csapat gyilkos gengszter elraboja Down kamasz fiát. Egy álmatlan éjszaka alatt kell megmentenie fiát, elkerülni a belső vizsgálatot és lecsukni az emberrablókat.

sleepless1.jpg

A film további szerepeiben feltűnik Gabrielle Union (Az öt kedvenc, Bad Boys 2 - Már megint a rosszfiúk), rapper T.I. rapper (Hangya), Dermot Mulroney (Fehér pokol, Mozart in the Jungle), Scoot McNairy (Batman Superman ellen, Argo) és David Harbour (Öngyilkos osztag, Az utolsó műszak).
Bemutató: 2017. február 24.
-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr728708010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása