Vin Diesel most egy katonát vigasztal
2016. május 12. írta: prominent

Vin Diesel most egy katonát vigasztal

billy.jpg

A Túl a barátságon és a Pi élete rendezőjének új filmje. Húsba vágóan őszintén teszi helyre a kormányzati propagandát. Megérkezett a trailer.

Amikor a valóság köszönő viszonyban sincs azzal, amit a kormányzat kommunikálni próbál. Ismerős? Nos, Ang Lee, a háromszoros Oscar-díjas rendező igazán megkapó módon tárja a nézők elé azt, hogyan is dicsőítünk valakit és kikiáltjuk hősnek, miközben...

A TriStar Pictures kézzôtette a Billy Lynn's Long Halftime Walk című filmjének első előzetesét. A november 11-én az amerikai mozikba kerülő filmben egy tizenkilenc éves közlegény, bizonyos Billy Lynn (Joe Alwyn) életét követjük nyomon és az ő szemszögéből látjuk az eseményeket, akik harcostársaival a Bravo Squadban azután válik hőssé, hogy egy szívszaggató iraki összeütközést túlés és mindezen élmények miatt Amerika hősként ünnepli. Csakhogy a visszapillantásokkal, amiket az elképesztő amerikai-foci mérkőzés hálaadási napján tartott félidei showban átéltek miatt idéz vissza, láthatjuk, valójában mi is történt ott, Irakban. A film velősen és kegyetlenül őszintén tárja elénk azt a hihetetlen kontrasztot a valódi háború és az amerikai felfogás között.

A filmben látható még Kristen Stewart, Chris Tucker, Garrett Hedlund, de feltűnik Vin Diesel és Steve Martin is.

Ang Lee egy új technológiát használt, a filmet egy ultramagas képkockarátával forgatták, ami egyedülálló és úttörő a filmművészet történetében. Ezzel olyan magával ragadó digitális élményt nyújt, aminek segítségével sokkal jobban tudta dramatizálni a háborút, mint bármikor korábban.

Reméljük, Magyarországon is láthatjuk.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478711864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása