Jött négy új Warcraft filmklip
2016. május 13. írta: prominent

Jött négy új Warcraft filmklip

warcraft0003.jpg 

Bedurvultak a marketingesek. Lassan mindent elspoilereznek. De brutál látványt ígérnek a klipek. Videók a tovább mögött!

Nem, már tényleg nem kell sokat aludni, és megérkezett egy igazán remekbe szabott játékadaptáció. Legalábbis a csepegtetett... Mit csepegtetett, ránk zúdított marketinganyagokból ítélve.

Ezúttal is érkezett egy négy filmklipbből álló kollekció, meg is osztjuk őket mind.

Azeroth békés világát a háború szele csapja meg, a civilizációt egy megszálló faj veszélyezteti. Ork harcosoknak kell elhagyniuk a pusztulás szélén álló birodalmukat. Egy titokzatos átjáró megnyílásával a két világ egy olyan kihívás előtt áll, amire csak egy közösen, az orkok és emberek csapatával tudnak kellő válaszcsapást mérni. Mert "a világ megmentése nem egy egyemberes munka." A két nép közül két hős nekiveselkedik, hogy új irányt mutassanak családjuk, népük és hazájuk jövőjét illetően.

Főbb szerepekben: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, valamint Ben Schnetzer, Rob Kazinsky és Daniel Wu.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr168713740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása