Félelmetes a Warcraft film főgonosza
2016. május 17. írta: prominent

Félelmetes a Warcraft film főgonosza

ork.png

Villámot lövellve megöl. Hatalmat akar és nagyon erőszakos. Szinte lehetetlen megállítani. Jött egy új videó, ezt találjátok a tovább mögött!

Újabb szereplőkről és a főgonoszról árulkodik a frissen kijött kis kulisszák mögötti videó, amiben kibontják a karakterszálakat és történetrészlet is jobban kivehető. Aztán ott a hatalmas villámló nagyúr, aki mindkét faj életterét meg akarja kaparintani.

Azeroth békés világát a háború szele csapja meg, a civilizációt egy megszálló faj veszélyezteti. Ork harcosoknak kell elhagyniuk a pusztulás szélén álló birodalmukat. Egy titokzatos átjáró megnyílásával a két világ egy olyan kihívás előtt áll, amire csak egy közösen, az orkok és emberek csapatával tudnak kellő válaszcsapást mérni. Mert "a világ megmentése nem egy egyemberes munka." A két nép közül két hős nekiveselkedik, hogy új irányt mutassanak családjuk, népük és hazájuk jövőjét illetően.

Főbb szerepekben: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, valamint Ben Schnetzer, Rob Kazinsky és Daniel Wu.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr238726630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.18. 12:43:29

Szánalomtenger az egész, pattanásos, szőrös tenyerű tizenéveseknek való ostobaság, plusz még technikailag is primitív, az előzetes kb egy PS3 játék átvezető videójának a szintjén van.

sinesol 2016.06.11. 22:13:44

A legfejlettebb cgi technikával évekig készült a film, de persze szerinted ps3 szint.
Láthatóan lövésed sincs a dolgokrol, csupán csak valami utálkozó kis szerencsétlen vagy, és most kiborult a bili, mert valami tetszik másoknak.

..
süti beállítások módosítása