Rádhozza a frászt Serkis Dzsungel könyve
2016. május 17. írta: prominent

Rádhozza a frászt Serkis Dzsungel könyve

serkis.jpg

Komorabb és ijesztőbb lesz, mint a Disney filmje. Idősebb nemzedéknek készül. Részletek a tovább mögött!

A Disney-féle Dzsungel könyve olcsó limonádénak fog tűnni a most készülő, másik készítő, az eddig színészileg bizonyító Andy Serkis filmjében. Ez lesz az első rendezése és elmondása szerint Rudyard Kipling adaptációja jóval komorabb és ijesztőbb lesz.

"Nem baj, ha félelmetes lesz, ezért magasabb korbesorolást fog kapni. Valami olyasmi, mint ami a Majmok bolygója filmeknél is látható volt." - vallotta Serkis. Hozzátette, hogy jobban közelít a szerző által leírtakhoz. Olvasata szerint ez egy kívülálló története, aki megpróbál alkalmazkodni a számára életidegen szabályokhoz, és mégis megtartani identitását.

Azontúl, hogy Serkis rendezi a 2018. október 19-én mozikba kerülő filmet, ő alakítja Balut. De számos nagyszerű színész kapott szerepet a Warner Bros. filmjében, így láthatjuk Freida Pintot, Matthew Rhyst, Rohan Chandot, illetve az élőszereplős alkotásban helyet kapott Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch valamint Jack Reynor és Tom Hollander.

A forgatás már véget ért, és azért kell olyan soká várni a bemutatóig, mivel rengeteg utómunkát követel a Dzsungel könyve, hogy az igazán hiteles legyen.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr948726464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Patkááány 2016.05.19. 11:40:55

A Disney-féle Dzsungel könyvét szerintem senkinek nincs joga semmilyen körülmények között olcsó limonádénak nevezni.
süti beállítások módosítása