Robert De Niro is a menekültekkel van
2016. június 01. írta: prominent

Robert De Niro is a menekültekkel van

deniro.jpg

Velőtrázóan őszinte rövidfilmben szerepel. Megjött az Ellis trailere. Szuggesztív lett! Előzetes a tovább mögött!

Két ifjú zeneszerző az Oscar-díjas színésszel közösen hozta létre az Ellis című rövidfilmet. A mintegy tizenhét perces alkotás egy megszakítás nélküli zenei aláfestést kapott, s a soundtrack bevételét a Sea Watch jótékonysági szervezetnek ajánlották fel.

deniro2.jpg

Az Ellis Island egy sziget a Hudson folyó torkolatánál nem messze New Yorktól. A huszadik század első felében egyfajta kapu volt az Amerikába vándorlók számára. Ide érkeztek elsőként Robert De Niro ősei és most a színész egy rövidfilmben szerepel, ami egy meg nem nevezett menekültről szól, aki Amerikába érkezett. Először a sziget partján áll és a folyón át lesi New Yorkot, hogy aztán egy elhagyatott kórházba lépjen, ami valamikor a bevándorlók számára szolgált és a múlt század ötvenes éveiben bezárták. Mindenütt a menekültek fotói láthatóak.

A JR francia művész által rendezett rövidfilm zenéjét két ifjonc, Woodkid és Nils Frahm szerezte. Maga a szerzemény július 8-án jelenik meg, és a bevétel a Sea Watch jótékonysági szervezet kapja, ami a menekültek megmentésére szakosodott.

deniro3.jpg

Az Ellis rövidfilm világpremierjére idén novemberben kerül sor, illetve az alkotók beszélgetésekkel egybekötött filmvetítéseket is tartanak, elég csak meghívni őket. Magyarországról egyelőre senki nem jelzett feléjük. Ezzel kapcsolatos részletek is olvashatóak a film hivatalos oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr958767742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása