Ezt még Dicaprio is megirigyelné
2016. június 03. írta: prominent

Ezt még Dicaprio is megirigyelné

13335617_901994353246358_1748113064327288799_n.jpg

Nem a Visszatérő, mégis úgy szenvednek benne a magyarok. Érkeznek a szürke senkik. Jó kis magyar film várható!

Egyre gyakrabban mondhatjuk, hogy a magyar film ismét kezd visszakapaszkodni oda, ahol már járt korábban. Ráadásul tévéfilmekről beszélünk, amikkel az utóbbi időben egyre többet forgatnak és ezzel csak nyerhetünk. Itt van mindjárt A berni követ vagy a Félvilág, aminek forgatókönyvírója, Köbli Norbert most egy első világháborús drámát készül tévéfilmre vinni.

Mint azt az újonnan indult közösségi oldaláról megtudjuk: "A Szürke senkik egy első világháborús történet egy magyar-osztrák-román felderítőcsapatról, amely öngyilkos küldetésben, ellenséges vonalak mögött kísérel meg megsemmisíteni egy korabeli olasz kommunikációs központot. Írta Köbli Norbert, rendezte Kovács István, producer Lajos Tamás. A címbéli szürke senkiket Trill Zsolt, Molnár Levente, Keszég László, Björn Freiberg és Kovács S. József alakítják. Bemutató ősszel."

A 2015-ben Budapesti környéki erdőkben és rudabányai helyszíneken tizenöt napig forgatott film megközelítőleg egy órás lesz.

-br-

Fotók: Bolega Niki

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr358775920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Battenfeld 2016.06.05. 15:45:13

"A Szürke senkik egy első világháborús történet egy magyar-osztrák-román felderítőcsapatról, amely öngyilkos küldetésben, ellenséges vonalak mögött kísérel meg megsemmisíteni egy korabeli olasz kommunikációs központot."
Lehetne egy kis Vacsoracsatás beütése is, hogy a magyarok, az osztrákok vagy románok csinálnak e jobb kaját a galambokból.:D
süti beállítások módosítása