Kobe Bryant is felcsap szellemirtónak
2016. június 03. írta: prominent

Kobe Bryant is felcsap szellemirtónak

kobeghostbusters.jpg 

 De talán még ez sem segít majd a filmen, sokan zúgolódnak. Promóvideó a tovább mögött!

Hiába próbálkoznak ilyen-olyan marketingcselekkel felkelteni az emberek érdeklődését az újraforgatott, női főszereplőkkel ellátott Szellemirtók filmre, még akkor sem, ha a mostanában elég felkapott Melissa McCarthy játsza az egyik főszerepet. Pedig ő simán elvinné a filmet azzal is, ha csak egy telefonkönyvet olvasna fel. És a nők mellett hiába van benne a gyengébbik nem (sic!) egyik kedvence, Chris Hemsworth mint titkár, és Andy Garcia az idősebb nők kedvence... És nem, még az sem hozza lázba az internet fanyalgó népét, hogy az NBA srácok promózzák szerteszét a Paul Fieg által rendezett filmet, amit július 15-én mutatják be a mozik.

Bár most a Sony Pictures két új promót is kidobott a Szellemirtók filmről, de tán ez sem lesz elég az üdvösséghez. S a reklámban hiába tűnik fel Carmelo Anthony, Kristaps Porzingis, Clyde Frazier és Spike Lee illetve Kobe Bryant, nem fogják tudni megmenteni a filmet övező hihetetlen felhördülés. Tekintve, hogy a komáromi születésű Ivan Reitman által rendezett eredeti rész kultfilmmé vált, és annak rajongói most úgy érzik, talán joggal, hogy ezzel a felújítással megbecstelenítik a szellemes örökséget.

 

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr808775874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása