Bedurvul az új Tarzan
2016. június 06. írta: prominent

Bedurvul az új Tarzan

tarzan_1.jpg

A legenda visszatért és aztabetyárját, mit mutat. Tisztára brutál filmnek ígérkezik. Jött egy új trailer! Ez van a tovább mögött!

Amikor már az ember azt hinné, hogy nem, a majomember legendájáról már minden bőrt lehúztak. Hehe, jó az, aki rosszra gondol... Akkor jön egy ilyen. Úgy odavág a Tarzan legendája című film IMAX-trailer, hogy csak úgy reccsen!

Légy üdvözölve a dzsungelben, vannak majmaink és Jane is itt van! A Warner Bros. korábban már hozott egy új posztert a Tarzan legendája c. filmhez, amit David Yates rendezett és Edgar Rice Burrough hőséről szól, akit Alexander Skarsgård alakít. Most jött egy trailer, ezt találod alant.

De ott lesz Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz és Djimon Hounsou is. A bemutatóra június 30-án kerül sor.

A film azzal kezdődik, hogy a férfi, aki egykor Tarzanként volt ismert, hátrahagyta Afrika őserdejét és visszatér a viktoriánus kori Angliába mint John Clayton III illetve mint Lord Greystoke. Vele tart felesége Jane is. Azonban nem sokáig élvezheti a civilizáció adta kényelmet, ugyanis szolgálatra hívják Kongóba, ahol a Parlament nagykövetének védelmét kellene ellátnia. Azonban rájön, hogy a kapzsi és hataloméhes belga kapitány, Leon Rom több kincset is kíván kibányászni a területről. Nem átall gyilkolni is céljai eléréséhez. Itt jön elő Tarzanból az a vadember, aki mindig is volt és barátaival, a majmokkal és gorillákkal felveszi a harcot a gonosz fehér ember ellen.

Tarzan először Edgar Rice Burrough 1912-es, Tarzan, a majomember című regényében tűnt fel. A dzsungelhős további huszonhárom kötetben bukkant fel. A múlt századtól kezdve szépen lassan Tarzan szinte valamennyi médiumban megvetette a lábát, számos filmfeldolgozást ért meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr368785216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mdJanitor (törölt) 2016.06.10. 00:41:48

nevetsegesen bena cgi
süti beállítások módosítása