Új kulisszák mögötti képek a Halálos iramban 8 forgatásáról
2016. június 07. írta: prominent

Új kulisszák mögötti képek a Halálos iramban 8 forgatásáról

fast8bar640.jpg

Bedurvulnak a készítők. Lényegében egyenes adásban követjük a Fas 8 film elkészültét. Képek és a videó tovább!

Az Egyenesen Comptomból film rendezője, F. Gary Gray Instagramján öt különböző kulisszák mögötti képet és videókat osztott meg, betekintést engedve a 2017. április 14-én mozikba kerülő film verdájának alakulásába. Látni még a filmben új karaktert formáló Kristofer Hivjut, aki a rendezővel nézi vissza a felvett jelenetet.

A Universal Pictures a Fast 8 filmmel egy új trilógiát kíván kezdeni, s értelemszerűen azt követi a kilencedik epizód, ami 2019. április 19-én kívánnak moziba küldeni, illetve a tizedik film bemutatóját 2021. április 2-ra tűztek ki. A folytatásokon kívül a stúdió spin-offokat és előzményeket is kíván megfilmesíteni.

A Fast 8 film szereplői a klasszikus karakterek mellett, azaz Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson illetve Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky valamint Nathalie Emmanuel és Lucas Black mellett Jason Statham, Dwayne Johnson és Kurt Russel is visszatér. Charlize Theron lesz a főgonosz, akinek hűséges fegyverhordozóját Kristofer Hivju alakítja. A Mr. Nobody pedig Scott Eastwood lesz.

Ahogy a közzétett képekből is kitűnik, a Fast 8 film egy része izlandi elemeket is tartalmaz, bár ezeket a szegmenseket Atlantában (Georgia, USA) vették fel. Emellett tervben van New York és Oroszország is.

 

#Iceland action. #f8 @fastandfuriousmovie #heavymetal Fastest Ice #charger ever made. #musclecar

F Gary Gray (@fgarygray) által közzétett fénykép,

 

 

 

Testing bad guy toys! #fireinthehole #heavymetal #donttrythisathome #f8 @fastandfuriousmovie #behindthescenes

F Gary Gray (@fgarygray) által közzétett videó,

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr298786200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása