Éneklő Isten lett Dwayne Johnson
2016. június 09. írta: prominent

Éneklő Isten lett Dwayne Johnson

moana_maui.jpg

Új szerepben tűnik fel az izomkolosszus. Egy Disney-mesében fog dalolni. Itt a Moana animációs film hivatalos posztere.

A Walt Disney Animation Studios közzétette az első hivatalos poszterét a Moana című legújabb animációs filmjéhez, amit idén Hálaadás napján kerül bemutatásra.

A címszereplő, Moana Waialiki-t egy ifjonc, Auli’i Cravalho, hawaii-i színésznő hangján szólal meg. Ő egy fiatal lány, aki a szörnyek által uralt óceánon különféle kalandokba keveredik. Őt kíséri a Dwayne Johnson által megszólaltatott istenség Maui, aki nemcsak védőangyalként van jelen, hanem időközönként még dalra is fakad és besegít.

moanposter.jpg

Egy ősrégi csendes-óceáni világban egy született hajókormányos, Moana elhatározza egy mesebeli sziget felkutatására vállalkozik. Hihetetlen kalandjai során megtalálja hősét, a legendás istenség, Maui személyében, akivel ezt az akciódús kalandot átvészeli, mindenféle hatalmas tengeri szörnyekkel hadakoznak, lélegzetelállító víz alatti világban és az ősi korok folklórjával élik meg az elképesztően izgalmas utat.

A kis hableány filmért is felelős Ron Clements és John Musker által rendezett Moana mesét 2016. november 23-án játszák a mozik.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr168794724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása