Alaposan rákattantak a kínaiak a Warcraftra
2016. június 10. írta: prominent

Alaposan rákattantak a kínaiak a Warcraftra

warcraft2.jpg

Még csak most kezdték játszani, és máris sok millió dollárt hozott. És még hol a vége?! Részletek a tovább mögött!

Az Universal Pictures és a Legendary által mozivászonra vitt Warcraft május 25-én kezdte meg hódító útját, azonban Kínában csupán két napja játszák és hát az idő alatt bizony kiemelkedően teljesített. Már ami a tengerentúli piacokat illeti. Kb. 92 millió dollárt hozott, ami nem kis meglepetést okozott. Lényegében eddig csupán két film érte ezt el, mégpedig a The Mermaid kínai film illetve a Halálos iramban 7 c. amerikai akciófilm.

Mostantól játszák az észak-amerikai mozik az orkok és emberek közös hadjáratát a gonosz ellen.

A háború előtt álló földre érkeznek az orkhadak, miután Azeroth királyságából egy titkos portál segítségével átjutnak egy másik világba. Travis Fimmel, aki Anduin Lothar-t alakítjá, a Llane király (Dominic Cooper) hadserege élére áll, hogy megállítsa és megvédje hazáját az orkoktól, akik viszont saját népük túlélése érdekében keres magának új hazát. Összeállva a hatalmas varázslóval, Khadgarral (Ben Schnetzer) és Medivhhel (Ben Foster), nekiveselkednek a hordának. Azonban mást találnak, mint reméltek, így taktikát változtatva összefognak az orkokkal, akiket Durotan (Toby Kebbell) és Orgrim (Robert Kazinsky) vezet, hogy megállítsák a még náluknál is nagyobb gonosz erő felemelkedését. Őket segíti a ember/ork Garona (Paula Patton).

-br-


A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr468797504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása