Jennifer Lawrence csóró lesz
2016. június 10. írta: prominent

Jennifer Lawrence csóró lesz

jennifer_lawrence_i_x-men_first_class.jpg

Padlóra kerül a színésznő. Egy olyan karakter bőrébe bújik, hogy milliárdosból lesz földönfutó. Részletek a tovább mögött!

Jóformán haza sem vitte még a legjobb adaptált forgatókönyvért járó Oscar-díjat az A nagy dobás írója, Adam McKay, máris újabb amerikai üzleti életről szóló filmnek állt neki. Ahogy a Variety filmes szaklap megtudta, McKay egy másik Oscar-díjas, Jennifer Lawrence színésznővel a főszerepben egy Elizabeth Holmes nevű nőről készül filmet készíteni. Ő az az üzletasszony, aki tavaly a Forbes gazdasági magazin szerint 4,5 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezett, és csak nemrég derült ki, hogy jelenleg a nullán áll.

Az Elizabeth Holmes film, aminek még nincs hivatalos címe, egy üzletasszony története, aki egészen a vezérigazgatói posztig vitte az egészségügyi cégével, a Theranossal, ami a vérteszteléssel is foglalkozott. Most csődeljárás alatt van. Na, erről készülnek mindenki számára közérthető filmet csinálni. Egyelőre annyi bizonyos, hogy az egészet írja és rendezi maga McKay, de még forgalmazót nem találtak. Ismerve az ilyet, hamarosan szabályos licitháború indul majd a filmért.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr508797722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása