Korrupt zsaruk mocskosul háborúznak
2016. június 20. írta: prominent

Korrupt zsaruk mocskosul háborúznak

war-on-everyone.jpg

A törvény felett állnak, ezért nehéz elkapni őket. Megjött Michael Peña és Alexander Skarsgård új filmjének előzetese. Itt a War on Everyone trailere!

Az Icon Film Distribution és a Saban Films elhozta a War on Everyone című filmjük trailerét. A felnőtteknek szóló akcióvígjátékot John Michael McDonagh (A Guardista, Kálvária) írta és rendezte.

A filmet a 2016-os Berlinalen mutatták be, és Michael Peña (Mentőexpedíció, Harag) és Alexander Skarsgård (Tarzan legendája, Inni és élni hagyni) mellett szerepel benne Theo James (A beavatott) és Thessa Thompson (Creed: Apollo fia, Selma) is.

A War on Everyone két korrupt zsaru ámokfutását mutattja be, akik Új Mexikóban mindenféle zűrös ügybe keverednek, mígnem megfelelő ellenségre lelnek, aki sokkal veszélyesebb, mint ők. De vajon tényleg így van?

A filmet szeptember végén mutatják be Angliában, magyar premierről egyelőre nincs hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr198826336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása