Jön a hangulatjelekből álló animációs film
2016. június 21. írta: prominent

Jön a hangulatjelekből álló animációs film

image.jpeg

Emojik és Hupikék törpikék is kapnak új filmet. Nagy bejelentést tett a Sony. Részletek a tovább mögött!

Lehullt a lepel a Sony Pictures Animation projektjeiről. Közzétették, hogy milyen mesékre is számíthatunk a következő években tőlük a mozikban. Mindezt Kristine Belson, a cég elnöke jelentette be. Akkor hát nézzük, mire is számíthatunk a 2018-ig tartó időszakban. Az elkövetkezendő két évben lesz új rész a Hupikék törpikék meséből, jön egy emoji-film, ahogy folytatást kap a szörnyes szálloda a Hotel Transylvania is, illetve érkezik egy új animált Pókember is.

Lessük sorban.

hupike.jpg

 

A Smurfs: The Lost Village (Hupikék Törpikék: Az elveszett falu) egy animációs filma  kis kék lényekről, amik ismét visszaidézik a Peyo által létrehozott világot. És a történet Törpillára fókuszálna, akinek feltűnt, hogy ő az egyedüli lány Aprajafalván és ezért útnak indul, hogy megkeresse a törpök elveszettnek hitt faluját. A Kelly Asbury (Shrek 2, Gnómeó és Júlia) által rendezett filmben az eredeti hangokat olyan sztárok adják mint Demi Lovato (Törpilla), Jack McBraver (Ügyifogyi), Joe Manganiello (Törperős), Danny Pudi (Okoska) és Rainn Wilson (Hókuszpók) illetve Mandy Patinkin (Törpapa). A film premierjére 2017. április 7-én várható.

emojiheader.jpg

A hangulatjelekből álló Emojimovie: Express Yoursel (Emojimovie: Fejezd ki önmagad) egy meglehetősen érdekes vállalkozás lesz, ugyanis az okotelefonok által és a szociális hálókon használatos érzelemkifejező-jelekből áll. Az Anthony Leondis által rendezett animációs filmet 2017 augusztusában küldik a mozikba.

Egy The Star munkacímen készülő animációs film Jézus történetét tárja majd elénk, a teljes számítógépes animációval készülő filmet Timothy Reckart, a stop motion animáció egyik jeles képviselője rendezi. A filmben egy apró, ám bátor szamaracska és állatbarátai ismeretlen hősei lesznek a világ legnagyobb történetének, azaz, milyen is volt az első Karácsony. A munkálatokba besegít a Breki és a többiek gyermekműsorért is felelős The Jim Henson Company és 2017. december 8-án mutatják be a mozikban.

hotel-transylvania-2-ahol-meg-mindig-szornyen-jo-02-meselandia.jpg

A Hotel Transyolvania 3 animációs filmet, ami a Sony Pictures Animation legsikeresebbje lett Amerikában, 2018. szeptember 21-én mutatják be. A rendező Genndy Tartakovsky (Star Wars: Klónháború) lesz, miután befejezi a Samurai Jack c. tv-show munkálatait. Az eredeti változatban a főszereplők  Adam Sandler, Selena Gomez és Andy Samberg hangján szólalnak meg.

Végezetül pedig jön egy animált Pókember a mozikba, a Bob Persichetti (a Kisherceg és a Csizmás, a kandúr filmek fejese) pedig megrendezi és 2018. december 21-én mutatják be.

cloudy-with-a-chance-of-meatballs_image_1a.jpg

Ami pedig a tévés frontot illeti, a Sony Pictures Animation három új sorozatot hoz össze. A Ghostbusters: Ecto Force, Hotel Transylvania: The Television Series és a Derült égből fasírt is szériát kap, de videóra érkezik a Vigyázz, Kész, Szörf! második része.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr258829592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása