Neonáci lett Daniel Radcliffe
2016. július 06. írta: prominent

Neonáci lett Daniel Radcliffe

radcliffe.png

Ügynökként beépül egy szélsőjobboldali terrorszervezetbe, de folyton ott van a lebukás veszélye. Kijött az Imperium trailere és ütős poszter.

A Lionsgate kihozta az FBI thrillerként aposztrofáló Imperium trailerét, aminek Daniel Radcliffe (Harry Potter, Szemfényvesztők 2) játsza a főszerepet.

Az igaz történeten alapuló film egy neonáci csoportba beépülő FBI-ügynökről szól. Nate Foster (Radcliffe) egy ifjú, idealista FBI-ügynök, aki egy radikális szélsőjobboldali terroristacsoport felszámolására vállalkozik. A nehézséget az okozza, hogy a meggyőződésétől teljesen idegen ideológiát kell elsajátítania, miközben azon igyekezik, nehogy lebukjon. További szerepekben feltűnik Toni Collette, Tracy Letts, Nestor Carbonell, Burn Gorman és Sam Trammell.

imperiumposter.jpg

 

A korhatáros besorolású Imperium című thrillert augusztus 19-én játszák a mozik és egyúttal aznap kerül elérhetővé VoD-on keresztül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr1008870602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2016.07.07. 10:06:15

Neonáci lesz és rájön, hogy az ügynöki szerep helyett mégicsak az eszme vállalója lesz.

Ez ugyan nem hepiend, de érdekes megoldás lenne.
süti beállítások módosítása