Hatalmas Hulk karokkal támad Mark Ruffalo
2016. július 13. írta: prominent

Hatalmas Hulk karokkal támad Mark Ruffalo

ruffalohulkhands.png

Nagyban forog a Thor: Ragnarok és jött egy videó. Vicces és zöld. Klip a tovább mögött!

Nagyban folytatódik a Marvel stúdióban a Thor: Ragnarok forgatása, amelyen Mark Ruffalo kicsit lelazult és megosztott egy kis vicces videót, milyen hangulatban is telik a munka. Látható, hogy akkor Hulk-karjai lettek, amit még nem látott a világ.

 

Egy másik videóban pedig arról mesélt, milyen férfiatlan ruhában is kell neki forgatnia, de hogy valakinek ezt meg kell tennie.

 

A Thor: Ragnarok filmben visszatér Chris Hemsworth mint a Villámok Istene, Tom Hiddleston lesz Loki, Idris Elba pedig Heimdall és ismét Odin szerepében tűnik fel Anthony Hopkins. Cate Blanchett egy titokzatos de erős új gonoszt, Hela-t kelti életre, Jeff Goldblum excentrikus nagymesterré válik, Tessa Thompson a Valkűrt hozza el és Skurge-t Karl Urban játsza

A Taika Waititi által rendezett film már a forgatás harmadik szakaszába ért, ami egészen októberig tart, az elkészült Thor: Ragnarok filmet 2017. november 3-án mutatják be.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478884806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása