Jó kis háborús film lesz a Zsivány Egyes
2016. július 15. írta: prominent

Jó kis háborús film lesz a Zsivány Egyes

ro.jpg

Velük van az erő. Na meg az elképesztő látvány. Jött egy három perces (!) werkfilm. Nagyon várós!

Hiába, a Star Wars az Star Wars és amihez nyúlnak, az nemcsak érdekes, hanem eseményszámba megy. Ezért is van most Londonban a kétnapos Star Wars Ünnepség, aminek keretében egy csomó beszélgetés zajlik az alkotókkal (színészek, rendezők, látványtervezők) és kísérőrendezvényeken különféle vetítések vannak. Ennek kapcsán bemutattak egy mintegy három perces werkfilmet a Zsivány Egyes munkálatairól, és kicsit betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, de a forgatásról illetve a felvett filmből is látunk részleteket.

És megdöbbentően jóra sikeredett. Olyannyira, hogy már most néznénk. Illetve már az is késő lenne.

Ja, egyébként erről a videó van szó, ehun-e:

S ez meg nem mellesleg a plakát. Ugye baromi szép?

plakat.jpg

Trailert is ígértek nekünk, de az korábban mint holnap hajnalban nem hinném, hogy kiadásra kerülve, tekintve, hogy először azt a nagy tócsán túl fogják az ABC-n bemutatni, és aztán elárasztja a netet. Naná, hogy figyelünk rá.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr478892192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása