Vajon elbír ekkora majommal Tom Hiddleston?
2016. július 16. írta: prominent

Vajon elbír ekkora majommal Tom Hiddleston?

kong.jpg

Sokat változott az idők során. De egy biztos: jó nagy majom. Megjött egy ízelő kép a Kong: Koponyasziget filmből. Részletek tovább!

Itt van egy friss kép a készülő Kong: Skull Island c. filmből, amit a Legendary és a Warner Bros. hozott össze. A fotót az Entertainment Weekly jelentette meg. Azon látható Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman és egy óriási majomkoponya, amiből kikövetkeztethető, hogy az új majom az eddiginél hatalmasabb lesz! A készítők azt ígérik, hogy ez lesz minden idők legnagyobb majma a filmvásznon.

King Kong mérete az idők során sokat változott. Peter Jackson majma hét és fél méter volt, a harmincas évekbeli Kong pedig nyolc és tizenöt méter között volt. Az új tehát már biztosan a húsz métert fogja ostromolni, hacsak nem lesz nagyobb.

kong-1.jpg

A Kong: Skull Island története a majmok urának veszélyes életterét tárja elénk, ahol néhány kutató, Tom Hiddleston karakterének vezetésével, belép a nagyon rémisztő lényekkel megpakolt dzsungelbe egy szigeten, hogy megtalálják a vezér testvérét.

A Jordan-Vogt Roberts által rendezett filmet 2017. március 10-én mutatják be.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr538893396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása