Szörnyű titokra derít fényt Emily Blunt
2016. július 19. írta: prominent

Szörnyű titokra derít fényt Emily Blunt

blunt.jpg

Nyomasztó élethelyzetbe kerül, brutális gyilkossággal gyanúsítják. Megjött egy új előzetes és jöttek poszterek is a Lány a vonaton filmhez.

A Universal Pictures és a DreamWorks Pictures kihozott egy trailert és egy posztert a Lány a vonaton című filmhez, amiben Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans és Lisa Kudrow is szerepel.

girlontrainposter.jpg

A thrillerben Rachel (Blunt), aki nem heverte ki válását, azzal tölti a napjait, hogy fantáziálgat, milyen tökéletes élete van a látszólag boldog párnak, akiket a vonat ablakából szokott látni. Mindezen képzelgése szertefoszlik egy reggel, amikor egy sokkoló dologra lesz figyelmes és ez annyira emészteni kezdi, hogy elhatározza, utánajár a titoknak.

girl-on-the-train-gat_tsr1sht7_rgb_0412_1_rgb.jpg

A történet Paula Hawkins azonos című regénye alapján került megfilmesítésre Tate Taylor rendezésében. A regény világszerte kétmillió példányban kelt el és tizenkilenc hétig vezette a New York Times bestseller listáját. A film bemutatóját október 7-én tartják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr188900400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyria 2016.07.20. 17:48:31

Én a könyvet olvastam, több száz oldal tömény picsogás egy férje által otthagyott és ettől alkoholistává züllött nőről. Fel nem tudom fogni, hogy lehetett ez a krimi sikeres, a cselekmény alig halad, a főszereplő emberismerete konvergál a nullához, néha már hangosan kacagtam, annyira életszerűtlen volt az egész. A másik csoda, hogy ezt még meg is filmesítik...

vittore 2016.07.21. 09:34:45

Számomra érthetetlen, hogy mitől van annyira felkapva ez a szánalmasan gyenge sztori és könyv. A piacon 100 Ft ért érdekesebb történeteket lehet a Tiffany magazinban olvasni. Ráadásul megfilmesítik.... Nooormális?
süti beállítások módosítása