Háborús akciófilm lesz a Zsivány Egyes
2016. augusztus 12. írta: prominent

Háborús akciófilm lesz a Zsivány Egyes

zsivany-egyes_21.jpg

És akkor érkezik Sötét Nagyúr. Régiúj Star Wars. Megjött az előzetes! Öveket becsatolni és indulhat a menet. Videó és képek!

Összeállítottunk egy egész galériát hoztunk az előzetesből, így aprólékosabban is szemügyre vehetitek a részleteket. 53 fotó a galériában!

Eredetileg úgy volt, hogy a londoni Star Wars Celebrationön fogják bemutatni az új előzetest, aztán lett belőle egy werkfilm, hogy aztán éppen a riói olimpia egyik szünetében hörögjön Darth Vader. Merthogy ő is látható, igaz néhány nanoszekundumra, de mégis.

A Zsivány Egyes egy csapat lázadó harcos történetét meséli el, akik azért állnak össze, hogy ellopják a Halálcsillag terveit. Felicity Jones lesz Jyn Erso, s az apját Galen Erso-t pedig Mads Mikkelsen alakítja. Diego Luna (Milk) Cassian Andor kapitány lesz, Donnie Yen (Penge 2) egy vak spirituális harcos Chirrut Imwe néven, akinek legjobb barátja a Jiang Wen alakította Baze Malbus lesz. A K-2SO droidot Alan Tudyk "kelti életre", Riz Ahmed (Aznap éjjel) lesz a lázadók pilótája Bodhi Rook, illetve a Star Wars: Klónháború filmben bemutatkozott Forest Whitaker alakította Saw Gerrera is jelen lesz. Na és persze Ben Mendelsohn mint főgonosz Orson Krennic.

A Gareth Edwards által rendezett Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet december 16-től játszák a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr7310359090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása