A hét mesterlövész kilőtte Tom Hankset
2016. szeptember 26. írta: prominent

A hét mesterlövész kilőtte Tom Hankset

mester01_1.jpg

Könnyen elérték az elsőséget. A sztárokkal megpakolt A hét mesterlövész győzött az összesítésben. Új box office.

Úgy tűnik, mégiscsak jó dolog volt egy újabb bőrt lehúzni a vadnyugati történetről, hiszen az MGM Pictures és a Columbia Pictures égisze alatt megvalósult A hét mesterlövész a bemutatója hetén harmincöt millió dollárt hoott össze. Az Antoine Fuqua által rendezett western-akciót kilencven millió dollárból hozták össze Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, illetve Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, valamint Haley Bennett, Matt Bomer és Peter Sarsgaard főszereplésével. Mi is nagyon bírtuk.

Második helyen a Warner Bros. animációs kalandja, a Gólyák érte el a maga 40,1 millió dolláros összbevételével. A hetven millióból készített mese nagyon jó értékelést kapott a közönségtől.

sully.jpg

Az eddigi listavezető kettőt esett vissza, így a harmadik helyen áll a szintén a Warnertől származó Sully - Csoda a Hudson folyón című filmje. A hatvan millióból kihozott Tom Hanks, Aaron Eckhart és Laura Linney főszerepével és Clint Eastwood rendezésében készül valós történetet feldolgozó film összesen már 126,9 millió dollárt kaszált.

160915_mov_bridget-jones-baby_jpg_crop_promo-xlarge2.jpg
Bridget Jones és gyermeke illetve a kétapás felállásért az emberek immár 83,6 millió dollárt fizettek. A Sharon Maguire által rendezett vígjátékban Renée Zellweger, Colin Firth és Patrick Dempsey mellett feltűnik Emma Thompson is. A harcminöt millió dollárból forgatott vígjátékon mi is nagyokat derültünk.

Egyelőre nem éreztek rá az ízére az Oliver Stone által rendezett Snowden filmre, hiába szerepel Joseph Gorgon-Levitt és a történet is közismert. A negyven millió dollárból kihozott akciódráma a második héten a top 5-öt zárja a maga 15,1 millió dolláros bevételével.

A futottak még kategóriába sorolható a Disney Queen of Katwe c. sportdrámája, amit Mira Nair rendezett és az igazi áttörése a hétvégén várható, amikor több moziban is bemutatják. Máig még csak 305 ezer dollár hozott.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2611745077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása