Brutális háború a Majmok bolygóján
2016. október 01. írta: prominent

Brutális háború a Majmok bolygóján

majom.jpg

Erőszakkal tennének rendet a világban. A cél a Föld feletti hatalom. Majom vs. Ember. Jöttek részletek a Majmok bolygója: Háború filmről.

Sokkal harciasabb összecsapásokra lehet számítani a War for the Plane of the Apes című filmben. Legalábbis a 20th Century Fox ezt ígéri.  A cég bejelentette, hogy mindezt alátámasztandó, egy kis ízelítőként kulisszák mögötti videót fognak bemutatni. A New York-i Comic Con-on október 6-án, csütörtökön, a Regal E-Walk Theaterben Matt Reeves rendező és Dylan Clark valamint Andy Serkis producerek jelenlétében egy rövid videót mutatnak az új film munkálatairól.

A Háború alcímű Majmok bolygója immár az újrakezdett trilógia harmadik része lesz, amiben Ceasar és majmainak valamint egy könyörtelen Ezredes által vezetett fegyveres emberbanda összecsapása várható. Miután a majmok hihetetlen veszteségeket szenvedtek, Ceaser belső összeütközések után erőt gyűjtve megpróbálja megmenteni fajtáját. Egy elképesztően brutális háború utolsó csatájában eldől a két faj, a majom és az ember sorsa, és a Föld további jövője.

Az Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Terry Notary és Karin Konoval főszereplésével készült Majmok bolygója: Háború című filmet 2017. július 14-én mutatják be.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3411756995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása