Sokkoló lesz a Jurassic World 2
2016. október 17. írta: prominent

Sokkoló lesz a Jurassic World 2

jw2.jpg

Durva, erőszakos és sötét. Ilyet ígérnek a készítők. És még mit? Részleteket közlünk.

Nagy várakozásokkal és elvárásokkal tekintenek a rajongók a Jurassic World folytatásához. Korábban Colin Trevorrow az első epizód rendezője és a folytatás producere említette és egyben megnyugtatta a nézőket, hogy szó sem lesz fegyveres dinókról, sokkal inkább közeli lesz (már, ha egy őslény valódisága az lehet), és kevesebb CGI-t fognak használni. Helyette több lesz az animatronic. hogy minél valósághűbb legyen az egész. Mintha csak vadon élő állatokat látnánk.

Legújabban pedig Juan Antonio Bayona, a Jurassic World 2 rendezője beszélt a készülő filmről. Elárulta, hogy ijesztőbb lesz és durvább.

"Sötétebb és rémisztőbb lesz az első résznél. Persze, ha veled van Chris Pratt, akkor egyben vicces is. De mindenképpen sötétebb lesz. Ez a trilógia második lépcsőfoka. S mint ilyen, sötét lesz. Hogy csak a Birodalom visszavág filmet említsem." - fogalmazott a rendező.

Hozzátette, olyan messzire nyúlik majd a történet, amire korábban nem volt példa. "Engem meglepett. Olyan helyekre látogatunk, ahol még sosem járt a saga. Ugyanakkor hűek leszünk a Jurassic Park franchise hagyatékához és kellő tisztelettel bánunk vele. De egy lépést teszünk előre. Vannak dolgok, amik történnek, és azokra nem számítanak az emberek, ezért sokkolhatja őket." - mondta Bayona.

A Jurassic World 2 forgatása 2017 februárjában kezdődik Londonban és Hawaiin, és a tervek szerint 2018. június 22-én érkezik a mozikba. A szereplők közül ez idáig Bryce Dallas Howard és Chris Pratt biztos.

Ami a többieket illeti, Jeff Goldblum nem zárkózna el a visszatéréstől, és ugyanakkor az is érdekes lenne, hogy hol van dr. Alan Grant, akit Sam Neill alakított. A színész ezzel kapcsolatosan kifejtette gondolatait, hogy őt nem igazán foglalkoztatja: lehet, hogy Grant nyugdíjba vonult, vagy meghalt, esetleg posztdinoszauruszos stresszben szenved.

A Jurassic World egyébként elképesztő siker volt. Összesen 1,67 milliárd dollárt hozott össze és azzal minden idők negyedik legjobb mozis bevételét érte el.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr2511815235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása