Kiimádkoznák a melltartójából Alicia Vikandert az új Tomb Raiderben
2019. szeptember 06. írta: prominent

Kiimádkoznák a melltartójából Alicia Vikandert az új Tomb Raiderben

tb.jpeg

Szexi Lara Croftként tér vissza, többet mutatnának belőle, mint eddig.

Mellesleg sem lenne rossz, ha Alicia Vikander Lara Croftként találjon valamilyen más elfoglaltságot, mint hogy titkos küldetésre utazik. Ennek is hangot adtak a készítők, akik a The Wrap szerint jövőre kezdik az új Tomb Raider film forgatását.

A történetéről egyelőre semmilyen konkrétumot nem lehet tudni, nagyszabásúra tervezik és többet mutasson, mint rejtsen – jelentsen ez bármit is. Az MGM és Warner Bros. égisze alatt megvalósuló projektet Amy Jump jegyzi, aki rendszeresen dolgozik együtt a Ben Wheatley rendezővel, s az új filmnek is ő lesz a direktora.

Kell is nekik némi fűszerezés, hiszen a 2018-as Tomb Raider 274,7 millió dollárt kasszírozott, és nyilván túl akarják szárnyalni. Ehhez pedig Vikander bájaira is szükség lehet.

Az új Lara Croftos film 2021. március 19-én kerül a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr1915045358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása