Christian Bale kell hozzá, hogy a Ford megelőzze a Ferrarit
2019. szeptember 16. írta: prominent

Christian Bale kell hozzá, hogy a Ford megelőzze a Ferrarit

ford.jpeg

Tuningolt verdák versenyeznek egy megtisztelő címét. Valós történeten alapuló film kerül a mozikba. Megjött egy sokatmondó előzetes.

Matt Damon és Christian Bale főszereplésével került novemberben a mozikba a Ford vs Ferrari című, valós események ihlette film, ami a híres Le Mans-i 24 órás autóverseny 1966-os francia futamát idézi fel. Carrol Shelby (Damon) egy Ford autócsodát gyárt, amely gyorsaságával és speciális külalakjával legyőzi ellenfelét, a Ferrari-t. Ehhez nem elég azonban csupán a pöpec járgány, kell hozzá egy mindenre hajlandó és bevállalós pilóta, Ken Miles (Bale). Így lát napvilágot a Ford GT 40, amely mint tudjuk, történelmet ír.

A James Mangold rendezte film az amerikai autómérnökök és a brit autóversenyző pilóta kapcsolatát, valamint a Ford és a Ferrari viszályát tárja fel. Henry Ford szerepében Tracy Letts-t láthatjuk, és a Ford vállalat alelnökét pedig Jon Bernthal (The Walking Dead, Megtorló), Enzo Ferrari-t pedig Remo Girone alakítja.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4815098856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása