Magas fűben érkezik a téboly az új King-filmben
2019. szeptember 17. írta: prominent

Magas fűben érkezik a téboly az új King-filmben

grassheader-650x365.jpg

Megjött Stephen King és fia által írt történet filmelőzetese.

A Netflixre jön egy új Stephen King és fia Joe Hill által jegyzett történet megfilmesítése, amelyet október 4-én mutatnak be.

A történet szerint Becky és Cal meghallják egy fiú kiáltását a magas fűből, arra jutnak, segítségére sietnek. Csakhogy valami titokzatos erő ott tartja őket a magas fűben, ahol egyre inkább arra jönnek rá, hogy a fokozódó rejtélyben nem az a legrosszabb, hogy elvesznek, hanem ha megtalálják őket.

A Vincenzo Natali által rendezett filmben a főbb szerepekben Patrick Wilson (FargoAquaman), Laysla De Oliveria (Kettős ügynökCode 8), és Harrison Gilbertson (Need for SpeedPiknik a Függő Sziklánál) látható, valamint feltűnik Rachel Wilson, Will Buie Jr., Avery Whitted, és Tiffany Helm.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr5915113624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása