Jamie Bell is beáll a CIA kémei közé
2019. szeptember 19. írta: prominent

Jamie Bell is beáll a CIA kémei közé

jm.jpg

Megfilmesítik Tom Clancy Bűntudat nélkül című regényt. Megjöttek a részletek.

A Variety filmes szaklap megírta, hogy a Paramount Pictures által gyártott Bűntudat nélkül című Tom Clancy regényadaptációt Taylor Sheridan forgatókönyvéből Stefano Sollima (Sicario 2: A zsoldos) rendezi. Jamie Bell a kémfilmben Robert Rittert, a CIA műveleti igazgatóhelyettesét alakítja, a hős John Clark-ot, az egykori SEAL-kommandós és vietnámi veteránt, aki a CIA műveleti hivatalnoka lesz, és kerül izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba pedig Michael B. Jordan kelti életre.

A történetről a könyv fülszövege a következőket írja: "Az egykori SEAL kommandós és vietnámi veterán életét beárnyékolja felesége halálos autóbalesete. Fél évvel a tragédia után John Kelly megismerkedik egy fiatal, ám tragikus sorsú nővel. Bimbózó kapcsolatuknak azonban hamar vége szakad: a lány brutális gyilkosság áldozata lesz. A férfi bosszút esküszik, és a szeme előtt egyetlen cél lebeg: fel akarja számolni a drogdílerekből álló, kegyetlen bűnszervezetet. Ezzel egy időben a Pentagon parancsára egy titkos hadművelet veszi kezdetét Észak-Vietnámban. A politikai foglyok kiszabadításához a kémek és a különleges harci különítmények mellett kell egy tapasztalt katona, aki jól ismeri a vietnámi terepet. John Kelly (új fedőnevén Mr. Clark) hirtelen két küldetés nehézségeivel találja szembe magát – és nem hibázhat, mert nem csak a saját életét kockáztatja a harcban.'

A film a tervek szerint 2020. szeptember 18-án érkezik a mozikba.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4915130446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása