Cuki öregúr lett Tom Hanks
2019. szeptember 23. írta: prominent

Cuki öregúr lett Tom Hanks

tom-hanks.jpg

Hamarosan a mozikban az új filmje. Trailer és poszter is van.

Már a 2013-as Banks úr megmentése filmben is látszott, Tom Hankset az évek csak jobbá tették. Ugyan gondosan ügyelt, hogy jó kis filmek kerüljenek a portfóliájába, ám az utóbbi évtizedben sorra csakis remekművekhez adta a nevét.

Úgy tűnik, folytatja ezt a jó szokását, és A Beautiful  day in the Neiborghood filmben egy valós történet feldolgozásában a szeretett tv-s műsorvezető, Fred Rogerst alakítja, aki igazán páratlan barátságot ápolt egy cinikus újságíróval, Tom Junoddal, akit a Foglalkozásuk: Amerikai című tv-s kémsorozatban szereplő Matthew Rhys alakít. Az utóbbinak éppen a közkedvelt Rogersről kell írnia egy szívmelengető portrécikket, s az ahhoz vezető folyamat végül mindkettejük életére jelentős hatással lesz.

but.jpg

Nem semmi az alkotógárda sem. Hiszen Micah Fitzerman-Blue és Noah Harpster (Transparent, Beautiful Ruins) által jegyzett filmet Marielle Heller (Megbocsátasz valaha?) rendezi és várhatóan november 22-én érkezik a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr10015160664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bontottcsirke 2019.09.24. 12:58:42

rettenetesen rosszul játszik az utóbbi időben.

FlybyWire 2019.09.24. 13:41:43

"Neiborghood", aszongya :D

innovation 2019.09.25. 10:51:14

@FlybyWire: Pedig csak a plakátról kellett volna lemásolnia.
süti beállítások módosítása