Hatalmas konyhakéssel nyugtatják Dakota Johnsont
2019. szeptember 25. írta: prominent

Hatalmas konyhakéssel nyugtatják Dakota Johnsont

wounds.jpg

Mindehhez pedig a Szólíts a neveden sztárja asszisztál. Megjött a Wounds előzetese, ami jön a Hulura és Netflixre.

Már vagy éve is van annak, hogy hallottunk infókat az Armie Hammer (Szólíts a neveden) főszereplésével készült Wounds című thrillerről. Miután idén végre bemutatásra került a Sundance Filmfesztiválon, új látszik, új otthonra talált és október 18-án széles körben elérhetővé válik a Hulun az USA-ban és a Netflixen egyaránt.

A Babak Anvari (Under the Shadow) által írt és rendezett filmnek Nathan Balliingrud által jegyzett The Visibli Filth című horrorregénye adja az alapot. A történet szerint egy New Orleans-i csapos (Hammer) élete egycsapásra megváltozik és valami rémmesévé válik, amikor felfedezi, valaki egy telefont hagyott a bárnál, ahonnét aztán különféle bizarr és felkavaró történésekre jut.

A Wounds filmben feltűnik a Szürke ötven árnyalata sztárja Dakota Johnson is, valamint Zazie Beeth az Atlanta sorozatból, Karl Glusman az Éjszakai ragadozók c. krimiből, és Brad William Henke az Orange is the New Black című sorozatból.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr7815171798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása