Ilyen lesz az élőszereplős Susi és Tekergő
2019. október 15. írta: prominent

Ilyen lesz az élőszereplős Susi és Tekergő

susi.jpg

Romantikus kutyakomédia a Disneytől, ami újra elvarázsolja az érzékeny lelkűeket. Megjött a film előzetese, amit a tovább mögött található!

Nyilvánosságra hozták a november 12-én a Disney+ csatornára érkező Susi és Tekergő című animációs film élőszereplős változatának előzetesét. A nemesi családban felnövő amerikai cocker spániel és egy kóbor kutya románca újra meghódíthatja a szíveket. Az eredeti hangszereposztásban Tessa Thompson és Justin Theroux jeleskedik.

Amikor új jövevény érkezik a családba - ez esetben egy gyermek - akkor értelemszerűen annak, aki addig a kiskegyenc volt, megváltozik az élete. Susinak, a nemes kutyának tehát kisebb szeretetadag jut, mint bármikor korábban, ezért aztán egy kóbor eb javaslatára világgá megy, hogy megtapasztalja, hogy igazán megélje az életet. A kalandos út során a két külön világból származó négylábú egymásba szeret, és a végére megérkezik a happy end is, miszerint minden napban meg lehet találni a kalandot, és bárhová is megy valaki, ha a szívét követi, sosem fog elveszni.

Az Andrew Bujalski tollából származó történetet Charlie Bean viszi nagyvászonra. Látványban nem kínál újat, hiszen remekül beleillik a Dzsungel Könyve és a Szépség és a szörnyeteg vizuális világába.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8415224038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása