Brutálisan ütős a Star Wars 7 új trailere
2015. április 16. írta: prominent

Brutálisan ütős a Star Wars 7 új trailere

vlcsnap-2015-04-16-21h18m37s18.png

Minden képzeletet felülmúl az internetre kikerült új Star Wars 7 trailer. Igazán izgalmas és látványos jelenetek váltják egymást, ami érdekes történetet ígér.

vlcsnap-2015-04-16-21h17m07s147.png

Csak úgy, komótosan kezdődik a Csillagok háborúja hetedik epizódjának új előzetese. Majd fokozatosan felfedik a részleteket, és a rajongók bizonyára nagyon örömmel veszik, hogy ismét lesz sok látványos akció, lézerkard, sivatagi repülések és az Erő, ami mindezt átszövi.

A két főszereplő, Daisy Ridley-t és John Boyegát is láthatjuk együtt, és csak ámulunk és bámulunk. De csak ezután érkezik az igazi bomba: Harrison Ford és Chewbacca is feltűnik a színen és az ember szája mosolyra húzódik. Igen, valahogy így kell felépíteni egy filmelőzetest.

vlcsnap-2015-04-16-21h18m18s85.png

Így már csak az van hátra, hogy a következőig bírjuk ki, hiszen ott már nyilván megjelenik Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker mellett Oscar Isaac, Adam Driver, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Lupita Nyong’o és Max von Sydow.

Star Wars: Az ébredő Erő december 18-tól látható a mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr617374354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása