Harrison Ford nélkül nincs Indiana Jones
2015. október 28. írta: prominent

Harrison Ford nélkül nincs Indiana Jones

bd_indianajones2.jpg

Az ostoros régészprofesszor nem fog úgy járni, mint a 007-es ügynök.

Nem fogják lecserélni a főszereplőt az Indiana Jones filmsorozatban. A címszerepet alakítő Harrison Ford halálával tehát véget ér majd a széria. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Ford helyére Shia LaBeouf vagy Chris Pratt kerülhet. Most azonban maga a producer oszlatta el a kételyeket, amikor elmondta: "...nem fog a James Bond sorsása jutni, így eszünkben sincs új Indy-t keresni. Megoldjuk."

A legutóbbi, Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága című rész világszerte 787 millió dollárt hozott, így tehát a Disney stúdió érdeke, hogy folytatás készüljön. Egyébként azért merült fel, hogy lecserélnék Harrison Fordot, mivel a színész már hetvenhárom éves.

Konkrétumokról egyelőre nem esett szó, bár érdekes lenne az eddig csak képregény formájában megjelent Indiana Jones and The Tomb of The Gods, azaz az Indiana Jones és az Istenek sírja című történet megfilmesítése.

forrás: TotalFilm

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr458028704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása