Itt a Szenilla nyomában teaser előzetese
2015. november 10. írta: prominent

Itt a Szenilla nyomában teaser előzetese

findingdorynemopixar.jpg

Ússz és evezz, ússz és evezz... Megérkezett a Némó nyomában animációs film folytatásának teaser trailere. Ez látható a tovább mögött!

Aki szerette a rendkívül megható Némó nyomában animációs film történetét, az valószínűleg nem csalódik majd a folytatásban, amiben ismét szerethető karaktereket és izgalmas kalandokat mutatnak. Az előzetes-ízelítő mindenesetre meglehetősen hangulatosra és meggyőzőre sikerült.

A történet középpontjában ezúttal az első filmből jól ismert memóriazavarban szenvedő doktorhal, Szenilla áll. "A középpontban ezúttal az első film humoros főszereplője, Szenilla fog állni" - nyilatkozta a rendező. - "Azt találtuk ki, megismertetjük a közönséggel, az ő történetét, a családi hátterét, hogy onnan is származik, stb. Az első filmben olyan gyorsan belecsöppen a sztoriba, hogy szinte alkalmunk sincs megismerni őt. De most végre itt a lehetőség!"

Stanton elárulta, hogy a történet egy évvel az első film eseményei után fog játszódni, helyszíne pedig a kaliforniai-öböl lesz. A film emellett burkoltan utalni fog a bálnák veszélyezettségére, a lakóhelyük és fajuk rohamos kipusztulására, melyekért részben az emberek a felelősek.

A film a 2003-as nagy sikerű Némó nyomában című filmnek a folytatása. A filmet az első részt is jegyző Andrew tanton rendezi, társrendezője Angus MacLane. Az első film szereplői szintén visszatérnek a folytatásban, így főszereplők ismét Ellen DeGeneres és Albert Brooks hangján szólalnak meg. A film az Egyesült Államokban 2016. június 17-én jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr698068112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása