Ilyen lesz Matthew McConaughey a Setét torony filmben
2016. július 01. írta: prominent

Ilyen lesz Matthew McConaughey a Setét torony filmben

randallflagg2.jpg

Szúrós tekintetű lesz a főgonosz Stephen King regényének filmapadtációjában. Jöttek képek és izgi hírek. Minden ott van tovább!

Javában tart a hihetetlen érdeklődés előtt álló A Setét torony című regényfolyam megfilmesítése. Ugyan a felvételek zöme Dél-Afrikában készült, de forgattak New Yorkban is, ahol lencsevégre kapták Matthew McConaugheyt, aki Randall Flagg-et, a film főgonoszát fogja alakítani.

A főszerepet Idris Elba alakítja, ő lesz Roland Deschain, de látható lesz Abbey Lee mint egy fő női karakter, Tiana illetve Fran Kranz mint Pimli, Flagg jobbkeze. További szerepekben feltűnik Jackie Earle Haley, Katheryn Winnck és Claudia Kiim.

Legutóbb egy titkosított csicsergéssel a twitteren maga az alkotó és szerző Stephen King elejtette, hogy lényegében csak részben követi a film a könyv eseményeit, leginkább Roland kalandjaira összpontosít. Ehhez jött még Nikolaj Arcel rendező nyilatkozata, miszerint a film különbözni fog a könyvektől és lényegében az adaptáció mellett egyfajta folytatása lesz az eredeti történeteknek.

A Setét torony c. filmnek 2017. február 17-én lesz a premierje.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr538858872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leone_510 2016.07.03. 10:26:43

Randall Flagg nevű szereplő a Végítélet című King könyvben is volt, nem értem, King ugyan ezt a nevet adja a démoni szereplőinek? A könyvet még nem olvastam, de most már tuti mindet beszerzem.

Csokáv 2016.07.03. 16:16:24

@Leone_510: Gyors rákereséssel azt mondja a google, hogy legalább 9 könyvében került elő kisebb-nagyobb szerepben.
A Setét torony nagyon fura, hullámzó minőségű, de azért elég élvezhető szerintem. A megfilmesíthetősége kétséges.

Az apokalipszis lovasa 2016.07.12. 00:05:20

@Leone_510: Randall Flagg sok könyvében szerepel, néha csak hasonló néven, és igen, mindenhol gonosz.

Leone_510 2016.07.17. 21:10:37

köszönöm a válaszokat :)
süti beállítások módosítása