Így szólít a szörny
2016. július 13. írta: prominent

Így szólít a szörny

szolitaszorny.png

Új, ijesztő és brutális előzetes érkezett a Szólít a szörny című filmhez. Liam Neeson hangjától kiráz a hideg. Trailer a tovább mögött!

A ​szörny, ahogy a szörnyek szokása, nem sokkal éjfél után jelent meg. Conor ébren volt, amikor megérkezett. Rémálomból riadt fel. Nem egy rémálom volt ez, hanem az a rémálom, amit annyiszor álmodott mostanában. Az, amiben sötét van és vihar és sikoltás. Az, amiben kicsúszik keze szorításából a másik kéz, akárhogy is próbálja megtartani. Amelyik mindig úgy végződött, hogy … De ez a szörny valahogy másmilyen volt, nagyon öreg és vad, és a legveszélyesebb dolgot akarta Conortól. AZ IGAZSÁGOT. - olvasgató Patrick Ness Szólít a szörny című regényének ismertetőjénél.

A Focus Features most kiadott egy új előzetest a Szólít a szörny című fantasztikus filmhez, amiben a szörnynek Liam Neeson kölcsönzi a hangját. Az ő ajánlójával indul a trailer.

amc_onesheet.jpg

A látványosan lenyűgöző dráma, amit Juan Antonio Bayona rendezett (A lehetetlen, Árvaház, Jurassic World 2) egy díjazott gyermekregényből készült, ahol a tizenkét éves Conor (Lewis MacDougall) életét megkeseríti az anyja (Felicity Jones) betegsége valamint az osztálytársai zaklatása, ezért aztán egy kitalált világba menekül, ahol minden lehetséges és minden áthidalható. Fantáziavilága szörnyekkel teli és a mesék által felfedezi a bátorságot, szembenéz a veszteségekkel és megleli a hitét.

A további szerepekben Toby Kebbellt, Sigourney Weavert és Geraldine Chaplint láthatjuk.

A Szólít a szörny című filmet október 21-től játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr78886102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása