Mágikus sárkánnyal szántják fel New Yorkot
2016. július 24. írta: prominent

Mágikus sárkánnyal szántják fel New Yorkot

fantasticbeastsandwherestheheader.jpg

Elképesztő trailer érkezett a Harry Potter spin-offhoz. Fura lények és varázslat a muglik között. Ezt hozza a Legendás állatok és megfigyelésük.

A San Diego-i Comic Con-on hozták el a Eddie Redmayne főszereplésével készült Legendás állatok és megfigyelésük című filmet, amit a Harry Potter írója, J.K.Rowling szerzett egy kitalált tankönyv alapján.

A történet 1926-ban játszódik, amikor is egy tudós mágus, Göthe Salmander egy világkörüli felfedező út következő állomására, New Yorkba érkezik, hogy felkutasson és lejegyezzen egy sor hihetetlen mágikus lányt. És hát nem igazán úgy sül el a dolog, ahogy azt eltervezte, mivel egy nap egy mugli, akit Jacobnak. hívnak, véletlenül kinyit egy varázslatos bőröndöt és ezzel szabadjára eresztve Göthe fantasztikus szörnyecskéit. Azok pedig vígan beveszik magukat a városi dzsungel rengetegébe, megkeserítve az ott lakók életét és felkeltve egy mindennél hatalmasabb szörnyet, ami porig rombolná a Nagy Almát.

poster.jpg

Eddie mellett feltűnik a filmben Ezra Miller és Collin Farrel is. A premierre november 18-án kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr798910292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása