Még több önálló Han Solo film jöhet
2016. július 26. írta: prominent

Még több önálló Han Solo film jöhet

aldensolo-1.jpg

Meglepő hírek jöttek a Star Wars háza tájáról. A Lucasfilm és a Disney hivatalosan is bejelentette az új Han Solot és megosztották további terveiket.

Meglepetésre nem más, mint a The New York Daily News hozta le, hogy a Disney és a Lucasfilm már az új Han Solo jövőjét tervezi. Informálisan bemutatták Alden Ehrenreichet a londoni Star Wars dzsemborin.

A cikk szerint Ehrenreich mintegy három filmes szerződést között Han Solora, ami azt vetíti előre, hogy reménykednek, sikeres lesz az első film. A terveket illetően a Han Solo filmek önállóan élnének és csak érintőlegesen kapcsolódnának a Star Wars univerzumához, hiszen új utakra engedhető a főhős, akinek kalandjai során számos új galaxist fedez fel és megannyi őrült lénnyel találkozhat, ami egy csomó új karakter behozatalát jelenti.

Az önálló Han Solo film forgatókönyvét a Kasdan fivérek írják és arra fókuszál, hogyan lesz Han Solo csempész, tolvaj és csirkefogó, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi először találkozik Mos Eisley városának űrkikötőjében. Továbbá bejelentették, hogy Csubakka is a történet része lesz, és nem hivatalosan már azt is tudni lehet, hogy az Ébredő erő-ből ismert Joonas Suotamo is visszatér.
Az új Han Solo filmet a Lego mozi és a 21 Jump Street - A kopasz osztag direktorai, azaz Phil Lord és Chris Miller rendezi, a forgatás 2017 januárjában kezdődik és a tervezett premier 2018. május 25-re van kitűzve.
-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr588915552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása