Han Solo nem lesz benne a Zsivány Egyesben
2016. július 28. írta: prominent

Han Solo nem lesz benne a Zsivány Egyesben

harrisonfordhansoloshruf.jpg

Jön egy Star Wars film, amiből kimarad Han Solo. Ezt maga a rendező mondta. Részletek tovább!

Lényegében azzal jött Gareth Edwards, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet rendezője, hogy parkolópályára helyezi az új Han Solot.

Még mielőtt Alden Ehrenreich-et kiválasztották volna az ifjú Han Solo szerepére, arról szóltak a hírek, hogy az új űrcsirkefogót az új Star Wars filmben lesz látható. Ez most úgy látszik, nem valósul meg, hiszen Gareth Edwards elárulta, nem fog szerepelni Han Solo a Halálcsillag terveinek ellopásáról szóló moziban. Annak ellenére sem, hogy előfelvételek készültek hozzá.

"Nem vagyok benne biztos, hogy ki kellene hagynom, de úgy gondolom, muszáj lesz. Parkolópályára helyezem, Han Solo nem lesz benne a filmben." - nyilatkozta az Extra TV-nek a rendező.

A Zsivány Egyes egy csapat ellenálló története, akik összeverődnek, hogy ellopják a Halálcsillag terveit. A filmet a tervek szerint december 16-tól játszák a mozik.

-br-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr348920386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása