Brutális lesz a Spectre - James Bond film nyitójelenete
2015. március 31. írta: prominent

Brutális lesz a Spectre - James Bond film nyitójelenete

bond02.png

Soha nem tapasztalt látványjelenettel kezdődik a Spectre című új James Bond film. Hatalmas meglepetést ígérnek az alkotók és annyi bizonyos, hogy ilyen kezdőképsorokkal még nem találkoztak a nézők a titkos ügynök több évtizedes történelme során.

Az Empire magazin szerkesztőjének lehetősége volt megtekinteni a Spectre film nyitójelenetét, és elhűltek a látványától. Nyomban megtudakolták Michael Wilson producertől, hogy mi is lesz ez az egész.

"Ez lesz a valaha legnagyobb nyitójelenet, ilyet még nem csináltunk." - mondta a mexikói Holtak Napja fesztivál látványában forgatott jelenetről a producer. "Amit Sam Mendez kitalált az egyszerűen csodálatos és izgalmas. Mintegy ezerötszáz különleges Holtak Napja fesztiválos kosztümökkel dolgoztunk, ezt idéző sminket raktunk az emberek arcára és napokig lefoglaltuk Mexikóváros központját." - fogalmazott Wilson.

A felvett jelenettel kezdődik a Spectre film és van benne számos épületrobbantás, jópár izgalmas hajsza és látványos bunyó a helikopterben.

 

forrás: Empire

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr17323896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2015.04.01. 12:10:31

Az előző James Bond film nyitó jelenete is brutálisan jó volt, viszont a többi egy kalap kaki.

Killary Fucking Clingon 2015.04.01. 12:35:11

Batyukám, több tiszteletet Őfelsége titkos ügynökének!

Kelly és a szexi dög 2015.04.01. 13:01:32

fasza volt az előző is, remélem ebben már lesz vodka+martini!

Kyria 2015.04.01. 16:11:34

Nekem a darus jelenet jött be a legjobban - és ott akár vége is lehetett volna a filmnek, a továbbiak oly semmitmondók voltak - azt hiszem a Quantum csendje volt a cím. Fura, de a Skyfall nyitójára nem emlékszem, pedig maga a film nagyon tetszett (csak ne ez a Daniel Craig nevű, számomra abszolút anti-Bond játszaná...).
süti beállítások módosítása