Farpofái közé lő a Másnaposok sztárja az új filmben - Videó
2015. április 02. írta: prominent

Farpofái közé lő a Másnaposok sztárja az új filmben - Videó

segg.jpg

Beteges poénok áradata várható az idén nyáron bemutatásra kerülő Masterminds című akcióvígjátékban. A Zach Galifianakis (Másnaposok sorozat, Birdman) főszereplésével készült filmnek trailerét a napokban mutatták be a Comedy Central Justin Bieber-t alázó műsorában.

A történet egy maga szürke életét élő pénzszállító, David Ghantt megszokott napjaiból való kizökkenését követi figyelemmel. Merthogy nem éppen leányálom az ő élete: páncélozott kocsijával fuvarozza mások pénzét.

segg2.jpg

Nem sok izgalom. Azt csupán kolléganője, Kelly Campbell jelenti. De csak addig, amíg egy bizonyos Steve Chambers, akit Owen Wilson alakít, fel nem keresi őt egy visszautasíthatatlan ajánlattal. Konkrétan, hogy csórjanak el 17 millát.

segg3.jpg

Ez azonban nem is olyan egyszerű, mint az elsőre tűnik: hősünk abszurdnál abszurd helyzeteket teremt és old meg, mígnem hihetetlen módon siker koronázza a rablási akciót.

segg4.jpg

Az igaz történet alapján Jared Hess által rendezett filmet augusztus hetedikén mutatják be a mozik.

segg5.jpg

 

 

forrás: PeliBlog.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr367331808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása