Három új Mad Max film készülhet
2015. április 03. írta: prominent

Három új Mad Max film készülhet

madmaxfuryroad.jpg

Izgalmas hírek érkeztek a Mad Max filmsorozat kapcsán. Az új Maxet alakító Tom Hardy szerint további három rész készülhet. Az őrült fickó száguldását nyomon követő, látványos filmek tehát továbbiakkal gazdagodnának. Ha egy üzlet egyszer beindul...

mad-max-fury-road-tom-hardy.jpg

"Sosem féltem kilépni a komfortzónámból." - nyilatkozta Tom Hardy, a legújabb Mad Max film, a Harag útja (Fury Road) kapcsán. Hozzátette, hogy további három film van készülőben. Feltéve persze, ha jól teljesít a Charlize Theront kopaszon is bemutató május 15-én mozikba kerülő legújabb epizód.

És már miért is ne teljesítene jobban: brutálisan és lélegzetelállítóan látványos, legalábbis a trailerből ez derül ki.

 

A harminchét éves színész az Esquire magazinnak adott interjúban arról beszélt, hogy George Miller rendező most próbálja összerakni a következő filmek történeteit.

maxresdefault2.jpg

"Annak érdekében, hogy elmeséljük ezt a történetet, belekezdtünk kettő másikba. Míg az egyiket kidolgoztuk, már a másikat kezdtük kibontani. Nagyon durva sztorit hozunk össze." - nyilatkozta tavaly Miller.

forrás: esquire

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr647337550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása