Lesz Machete 3
2015. április 05. írta: prominent

Lesz Machete 3

machete-kills-in-space-trailer.jpg

Folytatódik az esztelen gyilkolászás, ugyanis harmadik rész is készül a Machete filmből. A főszereplő, Danny Trejo elhintette, hogy hamarosan kezdődik a forgatás.

machete-newphotosjuly7excl-hq1.jpg

Szépen kikerekedik a Machete film, egyfajta filmuniverzum lesz az elsőre csupán anti-trailerként indult mozgóképes kezdeményezésből. Persze olyan rendkívülire sikerült, hogy 2010-ben külön, egész estés filmet kapott. Ám csupán negyvennégy millió dollárt hozott. És nem lett jobb a folytatás sem, a Machete gyilkol szégyenteljes tizenöt millió dollárt hozott, ami soványka vigasz volt és siralmas bukás.

Mégis erőltetik, és meglepetésre készül a film harmadik folytatása. A főszereplő Danny Trejo most elkottyantotta, hogy hamarosan belekezdenek a harmadik epizód forgatásába.

"Robert (Rodriquez, a rendező) és én elkezdjük a Machete Kills in Space c. filmet, ami elképesztő lesz. Még az idén nekilátunk." - fogalmazott Trejo.

machete_kill_again_in_space_poster.jpg

forrás: halloweendailynews

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr597341324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása